sâmbătă, 18 decembrie 2010

Luni dimineata,ora 7.Iar nu am auzit ceasul si acum dau din colt in colt incercand sa ma grabesc,dar din pacate niciodata nu am stiut sa ma garabesc,asta explica de ce mereu intarzii la scoala.Am mostenit asta de la mama mea,dar tot o iubesc.
Ma grabesc sa cobor scarile in timp ce mananc un baton de cereale,iar cand ajung in sfarsit in masina imi verific telefonul,dar vad cat este ceasul si mi se taie respiratia,trebuie sa raman calma.Prefer sa privesc pe geam..
Stiu traseul acesta de cativa ani buni,dar in fiecare zi ma impresioneaza cate ceva.Trec mereu pe langa 3 biserici care ma fascineaza,un mic cartier care te face sa te simti ca in Venetia,parcuri,etc..
Ma m-ai uit o data la ceas,mai am 5 minute si orasul este aglomerat ca de obicei,ma uit din nou pe geam si privesc la oamenii de pe trotuar,imaginandu-mi gandurile lor: unii alearga dupa autobuz,altii se gandesc ce fac copii lor,insa majoritatea se gandesc la BANI,vorba aia 'banii fac pamantu sa se invarta".
Mi-as dori atat de mult sa pot schimba cumva lumea,dar raman cu dorinta.Sau poate candva ...
Am ajuns la scoala ,in sfarsit,cu 10 minute intarziere..Acum,timp de 6 ore ,trebuie sa ascult niste profesori ce se razbuna pe noi pt ca sunt prost platiti.

5 comentarii:

  1. Vreau sa vad, ce ai face tu ca sa schimbi lumea?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer nu m-am gandit niciodata serios la asta,dar as incerca cel mai mult sa schimb mentalitatea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. e bine ca ai vrea sa incepi cu ce e cel mai greu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare mie sau blogul tau a cam "murit":(?

    RăspundețiȘtergere
  5. cam asa ceva.. nu prea mai am timp de scris :( sper ca acum in vacanta sa recuperez putin.. :D

    RăspundețiȘtergere