miercuri, 13 octombrie 2010

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine..

Zi de zi in jurul meu vad oameni suparati pe viata din romania,catalogand-o ca o tara mizerbaila,dar cati dintre acesti oameni fac ceva ca sa schimbe asta?..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine!!!
Multa lume mi-a spus ca de ce sa se schimbe daca restul lumii va ramane la fel,dar daca noi ne schimbam cei din jur vor vedea si incet,incet tara noastra se va schimba.Gesturile mici sunt cheia mariilor ..schimbari.de ce sa arunci gunoaiele pe jos,cand poti sa mai mergi 10 metri ca sa le arunci la cosul de gunoi?!Ne bucuram cand se fac parcuri noi,dar cu prima ocazie mancam seminte si aruncam cojile pe jos.suntem fascinati de peisajele superbeale Romaniei ,pe care le vedem in poze,dar cu toate astea alegem sa ne petrecem vacantele si concediile in strainatate.Cred ca prima data ar trebuii sa ne descoperim frumusetiile tarii noastre ,iar apoi sa visam la strainatate.

8 comentarii:

  1. Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in mare parte spui bine ce spui . dar sa nu speri sa se schimbe ceva in RO in urmatorii 100 de ani cel putin:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata dreptate ai, eu incerc in fiecare zi sa ma schimb, sa nu fac ce fac altii, ori ce invat are si dezvat, asa cum ne-am invatat sa arncam pe jos o hartie sau orice altceva asa ne putem dezvata, chiar vreau sa schimb lumea si voi incepe cu mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere