vineri, 18 iunie 2010

Judecator cu acte'n regula

In zilele de azi toti oamenii ar trebuii sa primeasca diplom de judecator.Nu ar trebuii sa facem dreptul,toti stim sa judecam.
Nu toti judeca in aceiasi cantitate si pe oricine.Sunt persoane care judeca tot ceea ce fac cei din jur, altii care judeca si unii care judeca 1-2 persoane.
Pornind de la revistel de scandal care judeca si cel mai mic gest al unei vedete ,desi orice alt om obisnuit face acel gest si este un lucru absolut normal.Vedetele trebuie sa fie cunoscute prin ceea ce fac bine,nu prin greselile lor(care pana la urma sunt lucruri omenesti).Continuam cu toti cei care judeca conducerea Romaniei sau a institutiilor publice.Toti comenteaza si vad toate greselile care se fac,insa nimeni nu se gandeste ca sa conduci o tara nu e un lucru simplu .Toti,la un loc,vedem toate fraudele ce se fac in tara ,insa presedintele ,cal care este acuzat de toate ,este un singur om.Nu iau apararea nimanui fiindca sunt sigura ca si presedintele a facut multe prosti,insa oricine ar ajunge in locul lui ar face la fel.
"In tara asta se fura cel mai mult!" este afirmatia pe care majoritatea oamenilor au spuso sau gandito macar o data in viata.Asa este!Le dau dreptate,insa si noi,cei care facem astfel de afirmatii,furam si inselam de cate ori avem ocazia.cum mai putem noi sa judecam lumea in care traim cand noi suntem cei care au aduso in starea asta?Cum putem sa comentam faptele unor oamenii ce conduc un numar mare de oameni,cand noi nu am avut niciodata functia lor?Cel mai importat ar fi sa ne uitam prima data la noi si apoi sa judecam oamenii din jur.

6 comentarii:

  1. putem fi toti judecatori? NU
    Augustin Zegrean judecator al curtii constitutionale...cauta o poza cu el si vei vedea ca nu putem fi toti judecatori

    RăspundețiȘtergere
  2. ba da..dar in timp ce citeam ce ai scris mi-am adus aminte ca Augustin Zegrean e judecator:))..nu avea neaparat legatura cu textul

    RăspundețiȘtergere
  3. m'am uitat la poza cu el ..si nu am inteles ce vroiai sa spui :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai un rationament relativ bun,dar sunt cateva lucruri care iti scapa.Da,probabil ca toti am fura daca am fi la conducere,dar crede-ma ca am mai si face ceva,nu numai tunuri si tunuri.Nu salariile nesimtite ne fac gaura in economie ci tunurile cu autostrazi fictive,drumuri reparate in fiecare an,etc...Cat despre faptul ca cine ajunge la guvernare e pe merit si nu oricine ajunge acolo(nu toti avem pile si bani suficienti sa ne cumparam un post),aici iti sugerez sa te duci in fata oglinzii sa-ti dai 2 palme asa usor si sa-ti spui:chiar am spus asta?! in rest numai bine,keep it up

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) asa voi face..
    fiecare este cu parerile lui,oricum ideea principala era sa ne analizam prima data pe noi si dupa aceea sa ii judecam pe cei din jur.

    RăspundețiȘtergere