marți, 11 decembrie 2012

Iarna pe ulita

Ningeeeeeeeeeeeee!!!!
DA,imi place si ma bucur ca ninge,oamenii buni e decembrie,e iarna,e normal sa ninga!
De fiecare data cand ninge afara ma simt copil,mult mai copil decat sunt in general,ma duce cu gandul la bunica mea,la iernile petrecute la ea,cand ma dadeam cu sania toata ziua, ma intorceam acasa inghetata si in soba ardeau lemnele(nimic nu se compara cu focul in soba-sunetul,mirosul,caldura,toate sunt minunate).
Albul pur al zapezii ar trebui sa ii faca pe toti mai buni,insa cum a dat primul fulg multi au inceput sa injure,sa blesteme,sa se planga.Si iarna este un anotimp,are rolul ei,pana la urma nu am mai aprecia asa mult primavara daca nu ar fi iarna. Sigur ca toti avem dreptul de a alege care anotimp ne place mai mult si care mai putin,dar nu trebuie sa facem "discriminari" prea mari :-)
Cod galben,cod portocaliu,cod rosu,cod negru si de care or mai fi ele.. Acum 10-20 de ani erau iernile de 5 ori mai rele ca acum,nu erau anuntate atatea coduri si nu era asa panica,acum avem tehnologie si utilaje moderne insa la prima ninsoare abundenta se creeaza panica totala. What's wrong with you people?!
Va doresc o iarna minunata si sa incercati cat de putin sa vedeti si partea buna a acestui anotimp, bucurati-va de el ca nu trece iarna daca va plangeti intruna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu