luni, 23 mai 2011

Zi de zi in jurul meu vad oameni suparati pe viata din romania,catalogand-o ca o tara mizerbaila,dar cati dintre acesti oameni fac ceva ca sa schimbe asta?..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine!!!
Multi mi-au spus ca de ce sa se schimbe daca restul lumii va ramane la fel,dar daca noi ne schimbam cei din jur vor vedea si incet,incet tara noastra se va schimba.Gesturile mici sunt cheia marilor ..schimbari.De ce sa arunci gunoaiele pe jos,cand poti sa mai mergi 10 metri ca sa le arunci la cosul de gunoi?!Ne bucuram cand se fac parcuri noi,dar cu prima ocazie mancam seminte si aruncam cojile pe jos.Suntem fascinati de peisajele superbeale Romaniei ,pe care le vedem in poze,dar cu toate astea alegem sa ne petrecem vacantele si concediile in strainatate.
Cred ca prima data ar trebuii sa ne descoperim frumusetiile tarii noastre ,iar apoi sa visam la strainatate.

Un comentariu:

  1. Exact...toata lumea vrea ca Romania sa se schimbe dar Romania nu insemna doar PARLAMENT inseamna si oameni de pe teritoriul ei....evident cum spunea si cheloo intr-o melodie
    "Atunci cand na-i ce pune in farfurie
    Te doare fix in pula unde arunci o hartie"
    Dar totusi tine de educatie si de respectul care ar trebuii sa inceapa sa apara la roman...pentru ca natia asta este una de cersetori care vor sa primeasca fara sa faca absolut nimic!

    RăspundețiȘtergere